Etusivulle
 
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Yritysesittely

Sastamalan Tukipalvelu, SaTu Oy, on perustettu vuonna 2004 tarjoamaan osakkailleen ammattimaisesti ja kustannussäästöisesti tuotettuja talous-, henkilöstö- ja tietohallinnon sekä vaihdepalveluja. Olemme Sastamalan ja Porin kaupunkien, Punkalaitumen kunnan sekä Sastamalan koulutuskuntayhtymän omistama osakeyhtiö. Asiakkaitamme ovat osakkaamme sekä heidän omistamansa liikelaitokset ja osakeyhtiöt.

Toimitilamme, jossa pääosa henkilöstöstämme työskentelee, sijaitsee aivan Sastamalan keskustassa Puistokadulla. Tietohallinnon henkilöstöstä työskentelee lisäksi osa Sastamalan keskustan tuntumassa ja asiakkaittemme tiloissa Huittisissa, Kokemäellä, Mäntässä, Hämeenkyrössä sekä Ikaalisissa taaten näin nopean ja henkilökohtaisen palvelun.

Yrityksemme kaikki n. 50 työntekijää ovat pitkään alalla toimineita ammattilaisia, joilla kaikilla on vankka kokemus kuntapuolen talous- ja henkilöstöhallinnosta. Palvelupaketin sisällön määrittelevät aina asiakkaan tarpeet. 

Liikevaihtomme oli vuonna 2015 4,6 miljoonaa euroa. Käsittelemme reilut 47 000 palkkalaskelmaa, noin 64 000 ostolaskua ja 118 000 myyntilaskua vuodessa. Palvelujemme piiriin kuuluu noin 5 800 työasemaa, joiden  käytössä ovat niin perusohjelmat kuin verkko. Sovellushankinnat suoritamme keskitetysti asiakaskunnan tarpeiden pohjalta. Päivitykset ja ylläpito ovat osa palvelutarjontaamme. 

Käytössämme olevia sovelluksia ovat muiden muassa: 

Kirjanpito ja reskontra

InTime 

Ostolaskujen kierrätys

Workflow 

Palkanlaskenta

Personec F 

Sosiaalitoimi, päivähoito jne.

ProConsona

Työvuorojen hallinta

MD-Titania

Vuosiloma-anomukset,
sairaspoissaoloilmoitukset

Aditro Essi 

Matkalaskut

Trip & Expence

Terveydenhoito

Pegasos

Hammashoito

WinHit

Rakennustoimi

Paikkatieto

Kiinteistöjen hallinta

L7

Asiakirjahallinta

Dynasty

Väestörekisteritiedot

Facta

Internet, Intra ja extranet

Oma julkaisujärjestelmä 

Hinnoittelussamme noudatamme hintaa/asukas, hintaa/käyttäjä, hintaa/työasema tai muuta perustetta- riippuen siitä, mikä asiakkaan kannalta on oikeudenmukaisinta. Asiakkaamme maksavat vain saamistaan palveluista ja käyttämistään sovelluksista.

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner